NIKWAX Twinpack Tech Wash/TX-Direct | 2L Vask og Imprægnering

369,00 kr.

En mere perfekt duo end Tech Wash og Tx-Direct skal du lede længe efter. Med Twinpack Tech Wash/TX-Direct fra Nikwax får du en kombination, der giver den ypperste forkælelse af dine produkter.

Tech-Wash er et miljøvenligt og biologisk nedbrydeligt vaskemiddel, der ikke efterlader reststoffer i dine produkter. Tech-Wash renser din produkter, samtidig med at den vedligeholder produkternes vandafvisende egenskaber. Tech-Wash har desuden en eksklusiv effekt ved at fremme tøjets åndbarhed, som er ideelt til aktivitet.

10+ på lager

TX-Direct spray-on Nikwax imprægnering er yderst let at påføre med spray, der kan sprøjtes direkte på produkterne. TX-Direct lægger sig som en fin hinde på produkternes overflade og gør produkterne mere afvisende overfor vand og snavs. Desuden øger TX-Direct åndbarheden, som giver et sundere indeklima og en øget cirkulation, der hjælper til en bedre temperering af din krop ved aktivitet.

Tech-Wash kan benyttes i vaskemaskine eller med håndkraft og kan påføres på alle tekstiler med eller uden membraner.

TX-Direct fra Nikwax er beregnet til vedligehold med genimprægnering. TX-Direct lægger sig som en fin hinde på produkterne, der øger åndbarheden og vandafvisningen.

Tech Wash/TX-Direct er letanvendelige produkter, der ikke skaber kosmetiske ændringer. Gør dit tøj bedre og forlænge levetiden med Twinpack Tech Wash/TX-Direct, der ikke kræver særlig meget ekstra arbejde, men vil give en eminent forskel.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)