NIKWAX Tech-Wash 1L | Vedligeholdene Vaskemiddel

155,00 kr.

Tech-Wash fra Nikwax er letanvendelig vaskemiddel til alle tekstilprodukter, der vil genskabe og vedligeholde dine produkter.

Normalt vaskemiddel ødelægger produkternes kvalitet med tiden, hvilket du kan undgå med Tech-Wash fra Nikwax. Tech-Wash fjerner skånsomt pletter og sved fra produkterne, samtidig med at det vedligeholder de vandafvisende egenskaber og åndbarheden i produkterne. I modsætning til normalt vaskemiddel med indhold af opløsningsmidler efterlader Tech-Wash ingen reststoffer i dine produkter efter brug.

Ikke på lager

Tech-Wash er let at anvende og kan benyttes til alle tekstiler samt produkter, der har membraner herunder GORE-TEX. Tech-Wash kan både påføres i vaskemaskine eller med håndkraft, så du også kan benytte Tech-Wash til for eksempel dit udendørs telt.

Tech-Wash er miljøvenlig, biologisk nedbrydeligt og en vandbaseret imprægnering.

Forlæng levetiden på dine produkter og gør dem mere holdbare og modstandsdygtige med Tech-Wash fra Nikwax.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)