MUURIKKA Smoking Chips Beech | Bøgechips

69,00 kr.

Smoking Chips Beech fra Muurikka er prikken over i’et til din madlavning, så du kan få den lette, søde aroma, der giver det sidste finish.

Smoking Chips Beech skaber en lækker grillrøg til din mad, der giver en smagfuldt og røget smag. Smoking Chips Beech egner sig ideelt til madlavning af fisk, kød, vildt, fjerkræ mm. samt grøntsager.

Husk blot jævnligt at drysse Smoking Chips Beech i bunden af din ovn eller sæt i en foliebakke for den gode effekt. Prøv Smoking Chips Beech 2 L fra Muurikka og mærk den store forskel.

  • Størrelse 550g

Ikke på lager

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)