MONTANE Yupik 65

899,00 kr.

Opdag en helt ny verden med denne lækre 65 liters trekking rygsæk fra det populære mærke Montane. En taske, der slår rekord på alle parametre fra komfort til praktiskhed, hvor du kan bære mere, der føles som mindre.

  • Låget kan udvides eller tages af
  • Tilpasning af alle stropper
  • Drikkesystem kan integreres
  • Regnslag medfølger
  • Vægt 1598 gram
  • Kapacitet 65 liter

Varenummer: PYU65

Ikke på lager

Yubik tasken er fremstillet i Raptor™ Featherlite™, der er et lækkert letvægstmateriale, som kan holde til mere end 10 gange af dets egen vægt. Tasken vejer derfor kun 1598 gram, selvom tasken har en rummelighed med plads til 65 liter.

Tasken har en skøn rumfordeling med to store lommer og bundlommer i hver side af tasken, der giver overskuelighed og plads til at organisere indholdet. Desuden har tasken også plads til skistave eller vandrestave og mulighed for forening af drikkesystem til tasken.

Taskens låg kan aftages og udvides, og tasken lukkes med dobbelt lukning i toppen og lynlås i bunden.

Udover taskens gennemførte, praktiske design, er det svært at finde en rygsæk, hvor der opnås større komfort end med Yubik. Tasken kan prale med netryg, hoftesele, skulderstroppe og brystsele, der alle er polstret for størst muligt behag. Naturligvis kan alle deles justeres efter behov.

Desuden medfølger regnslag til tasken, så vejret heller ikke behøver at holde dig tilbage!

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)