MONTANE Womens Tundra Jacket | Lækker Fleece Jakke

Tundra jakken fra Montane er en dejlig varm og blød vinterfleece til dig, der nyder friluftslivet eller bare er lidt mere kuldeskær. Fleecetrøjen er perfekt til det tidlige forår eller sene efterår, men også til vinteren, hvor kulden trænger sig på, og hvor frosten bider i kinderne. Der passer den perfekt som mellemlag under skaljakken. Det smarte retro-look gør fleecens design til sit helt eget.

  • Behagelig og varm fleecejakke.
  • To gode stiklommer – den ene med indvendig lynlåslomme til værdier.
  • Tidløst design.
  • Fleecen vejer ca. 430 gram

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Denne helt unikke fleece er fremstillet i det ekstra kraftige materiale Thermo 300TM High Pile, en fleecetype, som besidder super isolerende egenskaber, der altid vil holde dig varm.

Modellen er designet uden generende syninger med en stormflap, der forhindrer kuldegennemtrængning. De kolde hænder kan varmes i jakkens to sidelommer, mens de elastiske manchetter lukker til omkring håndleddene, så kulden heller ikke finder vej hertil.

Varenummer: FTDRJ

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)