MONTANE Womens Minimus Jakke – den er designet til bjergløb og mountainbike cykling, hvor intensiteten er særlig høj.

Til dig der hverken ønsker at gå på kompromis med kvalitet eller udseende. Se dem til damer og herrer HER.

Størrelse: Kvindemodellen er størrelsessvarende til en normal str. M i regnjakke.

Ønsker man at have plads til jakke/meget tyk trøje under anbefales en størrelse større. Til sammenligning benytter jeg på kolde dage en Warmpeace fleece under jakken og den er der fint plads til.

Pasform: God pasform – lettere figursyet efter kvindelige former, hvilket også gør jakken en smule ”feminin” at se på og ikke bare ligner et telt.

Anvendelse: Bruges som dagligdags- og fritidsregnjakke ved f.eks. gåture med hunden, cykling fra A til B i regnvejr, vandreture eller udendørs aktiviteter. Den er enormt behagelig og fleksibel at have på og følger ens bevægelser.

Materiale: Let, lækkert og virkelig tyndt materiale, som til fulde lever op til sin vandtæthed og som samtidig er meget åndbar, således man ikke bliver ophedet og unødigt svedig under jakken. Jakken er benyttet og afprøvet på danske, heldags regnvejrsdage i flere timer i streg og ikke en dråbe kom igennem jakken.

Alder: Min jakke er ca. 1 år og er brugt på de fleste regnvejrsdage det år. Jakken holder pasformen, farven og ikke mindst den vandtætte beskyttelse og åndbarhed.

Alt i alt: En super lækker regnjakke til den aktive udendørsentusiast eller den kvalitetsbevidste hverdags commuter, som ikke går på kompromis med kvalitet og komfort. Jeg er vild med hætten, som har en lille ”cap”, der kan formes efter hovedet, som gør man ikke får vand i hovedet og samtidig kan man holde ud at have hætten på uden at føle man er ”skåret af” fra omverden. Og så kan den pakkes sammen så den fylder ingenting.

Stjerner: 5 ud af 5

MONTANE Minimus Jakke -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Trine Poulsen – 179 høj og almindelig af bygning.