MONTANE Womens Isotope Hoodie – Letvægts Fleece

Isotope Hoodie til kvinder fra mærket Montane. Denne Fleece er fremstillet i et letvægtigt nyudviklet STRIA Lite materiale. Stoffet er designet til at give varme uden vægt, og modellen imponerer herudover med både svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber.

  • Leddelte ærmer for optimal bevægelsesfrihed.
  • To stiklommer med lynlåse.
  • Flatlock syninger for ekstra komfort.

Vægt kun 323 gram

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Fleecen fungerer perfekt som både yderlag og mellemlag varierende efter vejrforholdene. Isotope Hoodie er ideel til vandreture i den danske natur, bjergbestigning i de koldere omgivelser og aktivitet med høj puls.

 

Modellen er designet som en lækker let og elastisk fleece med hætte. Pasformen er tætsiddende og med plads under hætten til en klatre- eller cykelhjelm. Ærmerne er leddelte for god bevægelsesfrihed.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)