MONTANE Womens Dyno Stretch Shorts | 2 Farver

Montane Womens Dyno stretch shorts er et par lette og strækbare vandreshorts i funktionelt snit til pigerne. De er perfekte til alle aktiviteter i varmen. Den fantastisk høje komfort skyldes shortsenes gode åndbarhed og fleksibilitet.

  • Materiale i letvægt nylon
  • Praktiske lommer
  • Perfekt pasform for optimal bevægelsesfrihed
  • Vind- og vandafvisende

Varenummer: FDSSH

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Dette par vandreshorts er fremstillet i et strækbart fire-vejs stof, der sikrer dig en tæt og komfortabel pasform, samtidig med at stoffet giver dig en fantastisk bevægelsesfrihed og en slidstyrke udover det sædvanlige. Stoffets lette DWR-behandling holder shortsene både vind- og vandafvisende.

Modellen er designet med to praktiske stiklommer, en lårlomme og en baglomme, så du altid kan have dine værdigenstande tæt ved dig. Shortsene er forsynet med microfleece i linningen. Dyno stretch garanterer dig en behagelig tur, ligegyldig hvor du planlægger, at den skal gå hen.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)