MONTANE Womens Dart Briefs | Underbukser I Skøn Pasform

Klassisk underbuks, der egner sig til hverdag, samt alle former for aktiviteter såsom vandring, fitness eller løb. POLYGIENE® sikrer permanent lugtkontrol, så du kan færdes ubekymret, velvidende at dine underbukser ikke lugter af sved.

 

Varenummer: FDARB

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Hvis du er træt af svedigt undertøj i hverdagen eller under aktivitet, så er disse Montane Dart Briefs underbukser perfekte for dig! Underbukserne er fremstillet i polyester, i en konstruktion, der føles yderst behagelig og blød mod huden.

I underbukserne er der tænkt på komfort helt ned til mindste detalje. De er skræddersyet i et skønt fit, der sidder behageligt på kroppen, er udstyret med flade sømme, som går i med underbuksernes overflade samt har blød elastik foroven, der holder styr på underbukserne, og dermed ikke irriterer eller strammer om huden.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)