MONTANE Viper Hoodie – alsidig fleece, der gør det perfekt som selvstændig trøje eller som mellemlag – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Montane Viper Hoodie fås både i en dame- og en herre model (se den her). Jeg har damemodellen i en str 36 (small). Den sidder som en fleecetrøje skal sidde og figurpasformen gør, at den sidder pænt. Jeg havde ikke haft den i mere end én uge før min kæreste også måtte eje en. Han er 175 høj, vejer 84 kg, har en bred og kort overkrop og passer en str. M.

Svedtransport:  Svedtransporten er virkelig formidabel! Normalt vil jeg ikke bruge en fleece til løb, men da vejret har været bidende koldt hen over vinteren, har jeg brugt den på et par løbeture. Jeg blev meget overrasket over svedtransporten, da jeg havde forventet at den på en måde ville ”suge” sveden, men det gjorde den på ingen måde. Trøjen var faktisk helt tør, da jeg kom hjem Desuden skal der virkelig meget sved til, før den begynder at lugte. Som i virkelig meget. Af samme grund har vores trøjer herhjemme blot været vasket en enkelt gang (og det var ikke engang pga. lugt, men mere af samvittighed J )

Pasform: Den sidder ikke helt tæt på kroppen, hvilket jeg godt kan lide, men den har alligevel en figursyet og pæn pasform. Den har to lommer på maven, som holder pasformen godt til trods for, at jeg har haft min telefon liggende deri meget. Den går et stykke ned under buksekanten og længere ned bagpå end foran. Bagpå går den mig til ca. midt på ballerne. Trøjen har en høj krave, som virkelig er lækker, når der er koldt. Den har en hætte, som sidder stramt til hovedet (som en elefanthue), når man tager den på.

Anvendelse: Jeg har primært brugt den som en fritids-trøje, både med og uden noget indenunder. En alm. bomulds t-shirt inden under kan godt krølle lidt i ærmerne, da ærmerne på fleecen er forholdsvist smalle – men efter man har rettet det til, så bliver tøjet siddende. Som sagt, så fungerer trøjen også overraskende godt med en langærmet løbe t-shirt inden under til løbeturen. Jeg har tilmed brugt den som mellemlag på kortere vandreture. Indenunder havde jeg igen en langærmet løbetrøje og udenpå en soft shell eller skaljakke. Grundet materialet POLARTEC, så holder den ekstremt godt på varmen.

Materiale: Trøjen er lavet af POLARTEC® Thermal Pro®, hvilket gør trøjen dejlig varm. Den er samtidig utrolig let, og ret tynd i stoffet. Trøjen er meget blød indeni og føles skøn mod huden. Meget varm trøje, taget i betragtning af, at den er så tynd.

Alder: Ca. 2 mdr. Brugt minimum 6 ud af 7 af ugens dage.

Slitage: Jeg har brugt trøjen meget! Minimum 6 ud af ugens 7 dage de sidste par måneder. Den har kun været vasket en enkelt gang, da den (utroligt nok) ikke begynder at lugte. Under armene fnullrer stoffet en lille smule udenpå og efterlader små stofkugler, men de kan pilles af, uden at det gør noget for stoffet.

Alt i alt: Den her fleecetrøje er fantastisk, og jeg har haft den på næsten hver eneste dag, siden jeg fik den. Om du leder efter et godt mellemlag til vandreturen, en overgangs-jakke eller bare en pæn hjemme-fleece, så er den her trøje det rette valg.

Stjerner: 5+

Sammensættes med:

Indenunder fleecen kan du have en tynd langærmet trøje eller en t-shirt, alt efter vejret. Merinould vil være at foretrække, da det er temperaturregulerende og har en god svedtranspoterende effekt, (f.eks Fusion Merinould LS trøje), som du også kan læse en anmeldelse af skrevet af Maja længere nede. Andre langærmede t-shirts kan fungere fx har jeg selv brugt Montane Womans Blade LS T-shirt indenunder.

Til den koldere gå- eller vandretur kan du bruge et vind- og vandtæt lag udover, fx en skaljakke, en regnjakke eller en softshell.

MONTANE Viper Hoodie -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Nadia Hovgesen, uge 3 2021.