MONTANE Transition 40 | Sportstaske Og Rygsæk i En

Transition 40 er en smart sportstaske med 40 liters opbevaringskapacitet fra mærket Montane. Transition 40 er perfekt som rejsetaske eller til teltture eller andre længerevarende aktiviteter i naturen, hvor man ikke altid kan regne med vejrforholdene.

Transition 40 vejer ca. 730 gram

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Transition taskerne er produceret i det slidstærke og lette RAPTOR pro 330 Denier stof. PU-belægning giver stoffet vandtætte egenskaber, så indholdet holder sig tørt under hele turen. Sidst men ikke mindst sørger CONTACT air mesh plus for, at tasken kan ånde og skabe et ventileret miljø.

Tasken er utrolig nem at have med sig, da den er udstyret med både gode bærehåndtag på siderne og stropper til at tage over skuldrene, så tasken nemt og med enkelthed også kan benyttes som rygsæk.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)