MONTANE Tornado Handsker – yderst behagelig multifunktions handske – se den her!

Størrelse (k): Jeg har en str. M, og bruger normalt str. 7 i vanter, og her passer str. M ganske godt, hvor der stadig lige er lidt luft ved fingerspidserne.

Svedtransport: Jeg sveder sjældent mine hænder med vanter, men de holdes dejlig varme og tørre.

Pasform: Vanterne sidder dejligt på hånden. De sidder tæt, men stadig med god bevægelighed og luft ved fingerspidserne. Velcrolukningen ved håndleddet gør, de også kan sidde helt tæt her, og holde vind og sne ude.

Anvendelse: Jeg bruger vanterne til fritid, hvor den er optimal til gå- og cykelture i koldere vejr. Her mener jeg omkring 0 – 10 gr. Hvis det bliver koldere, vil jeg selv foretrække luffer. Men hvis man har varme hænder, og ikke fryser så nemt, vil de også kunne bruges i koldere vejr og på ski, da de har et lækkert lædergrib inden i hånden.

Materiale: Materialet udenpå gore-tex og hermed vandafvisende og åndbart. I håndfladen er gedelæder. Ved tre af fingrene er touch-effekt, sådan at man kan bruge telefonen med vanter på! Vanten er blød indeni, og har en god isolerende effekt til de kolde dage.

Alder: Jeg har haft handskerne i et par måneder, og tror de holder mange år, uden at slid kan ses på dem.

Slitage: Ingen slid på mine vanter.

Alt i alt: En rigtig god handske, der er dejlig varm og praktisk med fingertouch. Den har et fint og enkelt sports-/outdoorudtryk, sådan at den både kan bruges til hverdag og fritid.

Stjerner: 4 ud af 5 stjerner.

Sammensættes med: Jeg vil foretrække dem med eksempelvis Montane Prismatic jakke (se anmeldelsen her), som jeg selv har, eller en anden form for sporty vinterjakke.

MONTANE Tornado GTX Handske -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Stine Bruunshøj i uge 2, 2021.