MONTANE Protium Headband | Populært Pandebånd

199,00 kr.

Montane Protium Fleece pandebånd – let (kun 14g ) og åndbart fleece pandebånd til beskyttelse mod koldt vejr under høj energiaktivitet. Protium pandebåndet vil holde dit hoved varmt og behageligt under kolde forhold – herunder gåture, vandreture, bjergbestigning, klatring, trekking og skitur!

 

Montane Unisex Protium Fleece pandebånd er designet til at beskytte dit hoved og ører mod koldt vejr. Dette tekniske pandebånd slutter sig til vores populære Protium-fleece-serie og bruger det samme THERMO GRID-fleecestof, hvilket gør det i stand til at håndtere fugt og effektivt regulere din varme.

Materialer: 93% polyester, 7% elastan

Varenummer: HPROH

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)