MONTANE Mens Viper Hoodie | 4 Farver

Montane mens Viper Hoodie er en lækker fleecetrøje til mænd i et smart letvægtsdesign. Fleecetrøjen har udover en god og anvendelig hætte en gennemgående lynlås, der giver trøjen masser af anvendelsesmuligheder. Perfekt til såvel hverdag som aktiviteter i det fri.

Trøjen har to stiklommer, hvor der i den ene indvendigt er en lynlåslomme til evt. værdier.

Hoodien vejer 358g

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Denne lækre hoodie er fremstillet i POLARTEC® Thermal Pro® i blødt TENCEL® garn, der er yderst fleksibelt, hurtigtørrende og åndbart, hvilket gør hoodien yderst praktisk. Hoodien er udstyret med skjulte sikkerhedslommer og håndlommer i mikrofleece, der er utrolig behagelige. Derudover har hoodien høj krave, der giver varme samt en tæt pasform ned langs kroppen og i hætten, der følger kroppens bevægelser og holder vind ude. Denne viper hoodie egner sig både til brug i hverdagen, til vandring eller til bjergaktivitet.

Læs anmeldelsen HER

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)