MONTANE Mens Tornado Handsker – Gore-Tex®

Tornado-handsken fra Montane er fuld af kvalitet og ideel til de kolde måneder. En gennemført handske, du med sikkerhed vil blive glad for!

Handskens håndflade og ved fingrene er lavet i gedelæder for øget holdbarhed. GRANITE STRETCH softshell giver dig mulighed for ubegrænset bevægelse Derudover indeholder handsken en kombination mellem GORE-TEX® og 60g PrimaLoft® GOLD Isolering. Dette gør, at den både er vandtæt og dejlig varmt isoleret, så hænderne har en tilpas temperatur ligegyldigt temperaturen.

  • GRANITE STRETCH
  • PrimaLoft® GOLD
  • GORE-TEX® Waterproof

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Yderst behagelig multifunktions handske, der giver dig de bedste forudsætninger for at færdes ude i den kolde og våde vinter.

Handsken er fremstillet i GRANITE STRETCH softshell, der er yderst holdbart og giver ubegrænset bevægelighed. Ved udsatte steder ved fingrene, er den udstyret med ekstra slidstærkt materiale, og ved tommelfingrene og underhånden er der påført gedeskind, der giver en flot og holdbar overflade.

Gore-tex® er ilagt for at gøre handsken vandtæt, uden at dog påvirker den store åndbarhed. Ved bagsiden af hånden og fingrene er der ilagt 60 g PrimaLoft® GOLD-isolering og blødt børstet mirkrofleecefor, som giver en let isolering, der tørrer utroligt hurtigt.

Handsken kan justeres med velcro om håndleddet.

Desuden har handsken en finger karabinhage til opbevaring og let tørring, når handsken ikke er i brug.

Læs anmeldelsen HER

 

Sæson

Vinter

Materiale

Gore-Tex®

Aktivitet

, ,

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)