MONTANE Mens Terra Pants | Ekstra Benlængde

Montane Terra Pants til mænd – prisvindende slidstærke bjergbukser. Ofte efterlignet, aldrig slået. Nu med det nye Montane bælte.

  • Letvægt og lille pakkevolumen.
  • Åndbare samt vand og vind resistente.
  • Forstærkede på udsatte områder med høj slitage.
  • Mesh ventilation ved lår.
  • 2 lynlås lommer
  • Vægt: 355 g

OBS: Find dem med regulær benlængde HER

 

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Bedst sælgende, Montane Terra Pants er de ultimative lette, åndbare og slidstærke vandrebukser, velegnet til både gåture, bakker, trail og outdoor life. Velegnet til en bred vifte af sports- og udendørsaktiviteter på grund af hurtigtørrende egenskaber og flersæsonbestemt brug.

bukserne er udviklet ved hjælp af en unik kombination af højtydende bomuldsfornemmelse TACTEL® med robuste CORDURA® rip-stop forstærkninger. Begge stoffer har en PFC-fri DWR for mere miljøvenlig holdbar vandmodstand. Fås i en række farver og benlængder, behagelig at have på til gåture, vandreture og trekking og spækket med funktioner.

Bukserne er indrettet med to skrålommer, bælte og lynlåse, der giver mulighed for lidt ventilation til benene under varmere forhold. Et par fantastiske bukser, der kan pakkes væk til minimal størrelse. De bør derfor være fast inventar i alle eventyrers rygsække, men gør det også godt til de mindre udfordrende strabadser.

Bukserne har to lommer, der lukkes med lynlås, samt en ekstra skjult lomme, hvor du kan have plads til dine private ejendele.

Varenummer: MTPNL

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)