MONTANE Mens Prism Jacket | Få Stk.

Montane Prism jacket er en funktionel herrefiberjakke. Prism Jacket er fremstillet i en kombination af det lette og slidstærke PERTEX® nylon og de unikke isolerende egenskaber fra Primaloft ® Silver Eco.

Jakkens vægt er kun ca. 390 gram

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jakken er velegnet til udendørs aktivitet under alle vejrforhold året rundt. Denne alsidige jakke er perfekt til brug alene i overgangsmånederne, men kan også med stor effektivitet anvendes som mellemlag i koldere omgivelser.

 

Modellen er både vindtæt og vandafvisende med indbygget isolerende kunstfibre til at holde varmen. Jakken er svedtransporterende og hurtigtørrende, hvilket er både praktisk og smart på længere ture i naturen såvel som til hverdagsbrug.

 

Hætten på Prism Jacket er justerbar og forsynet med en afstivet skygge. Hætten giver plads til en hjelm, hvilket indbyder til mindeværdige aktiviteter som klatring og ture på ski.

Størrelsesguide:

S M L XL XXL
BRYST 97cm 102cm 107cm 112cm 117cm
TALJE 76cm 81cm 86cm 91cm 96cm

Varenummer: MPRIJ-1

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)