MONTANE Mens Primino 140g Zip Neck | 2 farver

PRIMONO 140 er Montane’s seneste udvikling inden for baselayer. Denne tanggrønne eller sorte zip neck baselayer model er fremstillet i en kombination af polyester, Merinould og egenskaberne fra PrimaLoft ®. Ved at kombinere disse tre stoffer skabes en yderst komfortabel og hurtigtørrende beklædning, som herudover er både varmeregulerende og effektivt fugttransporterende.

Vægten er ca. 170 gram

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modellen er velegnet til aktivt out-door brug året rundt, uanset om du er til bjergbestigning, vinterløb eller blot ønsker at anvende den til hverdagsbrug. Modellen er naturligt lugthæmmende, og kan dermed bæres over længere tid uden trang til vask.

Baselayeren hverken kradser eller irriterer, hvilket skyldes den bløde uld bestående af ekstra tynde fibre. Pasformen er designet tætsiddende og syet med komfortable flade syninger. PRIMINO 140 er uden generende syninger over skuldrene. Den smarte zip neck beskytter med stor effektivitet mod sollys og kulde.

Størrelsesguide:

S M L XL XXL
BRYST 97cm 102cm 107cm 112cm 117cm
TALJE 76cm 81cm 86cm 91cm 96cm

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)