MONTANE Mens Primino 140g Long Johns

PRIMINO 140 Long Johns er et par lange underbukser fra mærket Montane. De er fremstillet i Merino kvalitetsuld kombineret med de unikke hurtigtørrende egenskaber fra PrimaLoft®.

Bukserne vejer ca. 148 gram

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modellen er perfekt til aktivt out-door brug året rundt og kan med stor effektivitet anvendes i særligt de koldere måneder. Pasformen er designet tætsiddende og syet med komfortable flade syninger. PRIMINO 140 Long Janes er uden generende syninger.

Bukserne hverken kradser eller irriterer, hvilket skyldes den bløde uld bestående af ekstra tynde fibre. Materialet, der er en blanding af 50% Merino uld, 25% PrimaLoft® og 25% Polyester transporterer sveden væk fra kroppen, samt holder den varm og tør gennem alt slags vejr. Ulden er naturligt lugthæmmende, hvilket er praktisk og smart på længere ture i naturen.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)