MONTANE Mens Primino 140 Boxers

Super lækre boxer shorts i  50% Merino wool , 25% PRIMALOFT® og 25% Polyester, der sikrer et let og behageligt produkt, der er hurtigttørrende, giver god varme og optimal svedtransport.

Flatlock sømme, skræddersyet pasform for ekstra komfort.  Antibakteriebehandlet i POLYGIENE®

Disse Boxers passer også godt under et par tights hvad enten du er på langrend eller løbetur.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Modellen er perfekt til aktivt out-door brug året rundt. Pasformen er designet tætsiddende og syet med komfortable flade syninger. PRIMINO 140 underbukserne er uden generende syninger.

Underbukserne hverken kradser eller irriterer, hvilket skyldes den bløde uld bestående af ekstra tynde fibre. Materialet, der er en blanding af 50% Merino uld, 25% PrimaLoft® og 25% Polyester transporterer sveden væk fra kroppen, samt holder den varm og tør gennem alt slags vejr. Ulden er naturligt lugthæmmende, hvilket er praktisk og smart på længere ture i naturen.

 

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)