MONTANE Mens Flux Jacket | Kun Small Tilbage

Denne altfavnende jakke fra Montane til mænd er fremstillet i et klassisk design, der gør jakken til et hit til enhver situation. Alt i alt en skøn, let og brugbar jakke.

  • DWR-behandling, vandafvisende
  • PrimaLoft® SILVER ECO isolering
  • Lommen bruges som pakkepose
  • Hætte med afstivet skygge
  • Kan benyttes under ski-, cykel- eller klatrehjelm
  • Vægt ca. 594 gram

Varenummer : MFLXJ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Jakken er fremstillet i det slidstærke PERTEX® QUANTUM ECO med DWR-behandling, der gør jakken vind og vandafvisende. Indvendigt er den fremstillet i PEAQ Synthetic ECO, som giver en skøn temperaturregulerende effekt, da det er fugttransporterende og yderst åndbart. Flux jakken har mikrofiberfyld-isolering i form af 60 g PrimaLoft® SILVER ECO, som er en syntetisk efterlignelse af dun, der varmeisolerer selv i fugtige og kolde miljøer, som ofte forekommer i Danmark. Desuden tørrer det yderst hurtigt.

Jakken har to håndlommer, to udvendige brystlommer og indvendig meshlomme. Den højre håndlomme kan vendes med vrangen udad og dermed benyttes som pakkepose under transport af jakken, så jakken fylder minimalt.

Hætten har en skøn pasform, hvor der er plads til ski-, cykel- eller klatrehjelm. Hætten har desuden afstivet skygge, der kan justeres efter behov, og den kan rulles sammen og sættes fast med elastik, hvis den ikke benyttes.

Rundt om kroppen kan jakken strammes med spænde om elastik snoren, og ved håndleddene kan jakken justeres med velcro.

Skøn og brugbar jakke.

Læs anmeldelsen HER

Produkt Type

Jakker – isolerende

Aktivitet

, ,

Materiale

PrimaLoft®

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)