MONTANE Mens Dyno LT Jacket | Lækker Softshell

Montane Dyno LT-jacket er en fantastisk skaljakke til herrer, der med sine vind- og vandafvisende egenskaber tilbyder komfort og beskyttelse hele året rundt.

  • Intelligent hætte som følger hovedet bevægelse
  • Velcro lukning ved håndleddene
  • Indsnøring i bunden af jakken
  • 3 lommer med lynlås

Varenummer: MDLTJ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Denne lette jakke er fremstillet i et strækbart fire-vejs materiale, der skaber en fantastisk bevægelsesfrihed og en slidstyrke udover det sædvanlige. Kombineret med PCR-fri DWR holdes jakken vind- og vandafvisende. Jakkens åndbare og ventilerende evner skaber en kropstemperatur i balance.

Modellen er designet med ledende arme i en skræddersyet og smal pasform. Udstyret med en intelligent hætte, stormflap, sidelommer og brystlomme samt justerbare træksnore forneden er Dyno LT perfekt til et alsidigt og aktivt friluftsliv.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Armlængde (cm)
XS
92
82
S
97
84
M
102
86
L
107
88
XL
112
90
XXL
117
92
3XL
122
92