MONTANE Lite Speed Jacket

MONTANE Lite Speed Jacket  – Vindjakken er perfekt til vandring, en cykeltur, udendørs aktivitet og hverdag, hvor jakken fungerer funktionelt og alsidigt. Kan let pakkes sammen i brystlommen og tager med.

  • Letvægtsjakke (ca. 150 gram)
  • Elastik ved hætteåbning og i nakken
  • Lille fast skygge i hætten
  • To lommer ved hofterne

Varenummer: MLSPJ

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Montane Lite Speed Jacket er endnu en af outdoor-mærket Montanes populære og pålidelige vindjakker. Jakken kan pakkes sammen i en kompakt størrelse, hvilket egner sig perfekt til aktivitet, der kræver god beskyttelses forhold mellem vejr og vægt.

Vindjakken er fremstillet i det åndbare og elastiske materiale Wind Barrier Dynamic, som tilbyder en fremragende kombination mellem skræddersyet pasform og bevægelsesfrihed.

Modellen har forsynet med en hætte med elastik, en front lynlås med indvendig vindflap og praktiske sidelommer, så du altid kan have dine værdigenstande tæt ved dig. Jakkens ærmer er faconsyede og udstyret med elastik i kanten. Underkanten er tilmed justerbar med snøre.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Armlængde (cm)
XS
92
82
S
97
84
M
102
86
L
107
88
XL
112
90
XXL
117
92
3XL
122
92