MONTANE Fluxmatic Jakke – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Jakken er en kvindemodel – herremodellen der minder mest om, er Montane Mens Flux Jacket (se den her). Kvindemodellen er størrelsessvarende og figursyet til kvinder, hvilket giver jakken et feminint look og får den til at sidde pænt. Den er en smule kort på ærmerne, taget i betragtning af, det er en outdoorjakke, men ikke så kort, at man skal gå en størrelse op. Jeg er ikke generet af længden, blot en betragtning.

Svedtransport: God åndbarhed. Jakken bliver ikke kold og klam selvom den bliver våd udenpå eller hvis man laver fysisk, svedig aktivitet i den. Ved fysisk aktivitet er den dog ”kun” afprøvet med 2 lag under jakken, der tog den primære fugt fra kroppen, men jakken blev stadig ikke klam indeni.

Pasform: God pasform – særligt fordi den er figursyet. Ligeledes er der snoretræk i sømmen nederst i jakken samt i hætten, hvilket gør der er flere indstillingsmuligheder til pasformen alt efter kulde/varme og hvilken
fysisk udfoldelse man laver. Hætten kan gemmes væk i kraven, ligesom der i hætten sidder en stiver, der gør det muligt at tilpasse hætten og undgå vand i øjnene på en regnfuld dag.

Anvendelse: Bruges som yderste lag til styrketræning udenfor på en kold dag. Som yderste lag når jeg underviser i udendørs træning, hvor tøjet ikke må være for varmt og stift, da jeg selv skal kunne udføre øvelser,
forevise og undervise, men samtidig skal den holde mig varm, imens jeg underviser, korrigerer og står stille. Og så bruges den selvfølgelig også til en gåtur med hunden eller anden udendørs aktivitet.

Materiale: Materialet er let og lækkert. Jakken vejer kun 397 g, hvilket er med til at gøre den utrolig lækker at have på. Den er isoleret med PrimaLoft silver fra genanvendte plastik flasker, imprægneret mod vandtryk,
hvilket gør at regnvandet preller af på jakken og ikke trænger igennem. Den er åndbar, men samtidig isolerende.

Alder: ca. 2 mdr.

Slitage: Ingen slitage.

Alt i alt: En rigtig lækker, let jakke til stort set alt slags vejr. Den er god og holder dig varm, samtidig med, at man kan bevæge sig i den uden at føle sig hæmmet i sine bevægelsesmønstre.

Jeg er vild med, at hætten kan gemmes væk i kraven – og så har den tre ydre gode, store lommer og én inderlomme, som gør muligt at medbringe diverse nøgler, mobil, pung og vanter (og hundegodbidder 😉)

Stjerner: 4 ud af 5

Sammensættes med:

På en halv kold dag til en gåtur: Lundhags Ullto merino crew (anmeldt her) og Ulvang aktiv sokker.

MONTANE Fluxmatic Jakke -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Trine Poulsen (179 høj, alm. af bygning) uge 1, 2021.