MONTANE Featherlite Smock | KUN Small

Featherlite Smock er fantastisk til aktivitet, der kræver stille krav til forhold mellem vejr beskyttelse og vægt. Brug den når du vandrer, løber eller til anden for for udendørs aktivitet, hvor du skal beskyttes imod vinden.

  • Kan let pakkes sammen i brystlommen
  • Vindtæt og hurtigttørrende
  • Elastisk snøring i bunden af jakken
  • Elastisk lukning ved håndleddet

Varenummer: MFSMO

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Featherlite smock er en klassisk letvægtsjakke til herrer fra outdoor-mærket Montane. Jakken kan pakkes sammen i en kompakt størrelse og egner sig dermed perfekt til vandring, løb og enhver anden aktivitet i naturen.

Den alsidige letvægtsjakke er fremstillet i det genanvendte PERTEX®QUANTUM ECO-stof, der besidder unikke hurtigtørrende og åndbare egenskaber, som holder kropstemperaturen i balance. Kombineret med PCR-fri DWR holdes jakken vindtæt.

Modellen er designet i en moderat pasform, der tilbyder en fremragende komfort og bevægelsesfrihed. Herudover er jakken forsynet med en høj krave og en kort front lynlås.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)