MONTANE Endurance Pro Gaiter | Ben Forstærkninger

799,00 kr.

Ankel- og ben-forstærkninger til underbenene, både til at holde vand, genstande og kulde ude fra dine sko og bukser, når du vandrer eller færdes i naturen på anden måde.

  • YKK lynlås
  • Vandsøjletryk 28.000 mm
  • Nylon forstærkning på udsatte steder
  • Fastholdes perfekt med strop under foden
  • Tilpasset til brug over vandre sko og støvler

Varenummer: AEPGA

Endurance Pro Gaiter er fremstillet i 3 lags konstruktion af Endurance Pro Gaiters, der er en slidstærk Gore-Tex-membran i 70-Denier stof, der kan holde til et vandsøjletryk på 28.000 mm. Overfladen er DWR-behandlet, der gør overfladen vandtæt. På særlige udsatte steder som ved hælen, er der benyttet ekstra nylon-forstærkning.

Vægten er sølle 172 gram, så Endurance Pro Gaiter ikke mærkes ved brug under aktivitet.

Endurance Pro Gaiter er yderst nemme at påføre, da de blot lukkes om benet med en YKK-AquaGuard lynlås og knaplukning øverst. Pasformen er tætsiddende for at give størst mulig varme og isolering mod vand og skidt, men de kan dog stadig benyttes til større støvler.

Montanes Gaiter-serie produkter er nogle af de mest slidstærke på markedet, og dermed er du helt sikker på, at du får et kvalitetsprodukt helt ind til mindste detalje.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)