LUNDHAGS Womens Ullto Merino Crew

Uanset om det er til hjemlig hygge, til brug i fritiden eller som underlag til at give varme ved lettere aktivitet såsom gåture, så vil denne Ullto Merino Ws Crew til kvinder fra Lundhags være det perfekte match.

  • Huller til tommeltot.
  • Let og enkelt design.
  • Isolerende og varmeregulerende.
  • Tåler maskinvask

Trøjen er fremstillet i 100% merinould, som tåler maskinvask. Merinould er lange, smalle fibre, som dermed ikke vil kradse, som uld kan gøre. Ulden giver temperaturregulering og fugttransportering, så den varmer, selvom trøjen er fugtig af vand eller sved. Derudover gør ulden nærmest trøjen selvrensende grundet dens indhold af lanolin, der giver en nem antibakteriel-funktion.

 

En super lækker trøje, der med sikkerhed vil kunne benyttes til et væld af aktiviteter

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Ullto Merino Crew er en isolerende og alsidig sweater fra mærket Lundhags. Modellen egner sig perfekt til outdoor-brugere, som holder af at være aktive, men kan også bruges som hverdagstrøje derhjemme.  

Denne sweater er fremstillet i den blødeste merinould, som bidrager til et væld af funktionelle egenskaber. Materialet skaber en yderst komfortabel og hurtigtørrende beklædning, som herudover er både varmeregulerende og effektivt fugttransporterende.  

Ullto er naturligt lugthæmmende og kan dermed bæres over længere tid uden trang til vask. Sweateren er perfekt i sig selv, men kan med fordel benyttes som mellemlag under kolde vejrforhold. Ullto Merino er stilren og moderne i sit design og vil hurtigt kunne gå hen og blive din nye favorit. 

Materiale:

100% Merino Uld, mulesing free

Læs anmeldelsen HER

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse Bryst (cm) Talje (cm)
XS
75-80
59-64
S
80-86
64-70
M
86-92
70-76
L
92-98
76-82
XL
98-104
82-88