Lundhags womens Ullto Merino Crew – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Jeg har en M og den passer perfekt. Den er størrelsesvarende også på ærmerne, hvor jeg uden problemer kan bruge tommelfingerhullerne uden at skulle strække i stoffet eller føle ærmerne bliver for korte.

Svedtransport: God svedtransport til de lettere svedige aktiviteter. Jeg har endnu ikke brugt den til meget svedige aktiviteter. Den er brugt som inderste lag ved længere gå/vandreturer og der gør den sit arbejde til UG. Ingen kold- eller klamhed bliver i blusen og den holder sig tør og varm.

Pasform: God pasform. Den er lettere figursyet til kvinder – men ikke mere end at den sagtens ville kunne bruges af mænd uden man tænker: ”Han har taget en kvindetrøje på!”. Til mænd vil jeg dog anbefale én størrelse eller to op.

Anvendelse: ALT! Hverdagstrøje, hygge/recovery og til kølige udendørs aktiviteter som gåture og udendørs træning.

Materiale: 100% merinould. Den er god til at holde dig varm – også selvom du er fugtig af sved. Samtidig bliver man heller ikke overhedet, hvis den for eksempel bæres indenfor, hvor der varmt. Den er god til at temperaturregulere og kan benyttes til mange forskellige anledninger.

Alder: Ca. 3 mdr.

Slitage: Ingen slitage selvom den næsten bliver brugt hverdag – og jeg vasker den et minimum, da merinoulden gør, at den ikke lugter eller føles ulækker. Vaskes dog en gang imellem på et let uldprogram, og selv efter et par vaske lever den op til sine arbejdsopgaver: At være lækker og varm. 😊

Alt i alt: ADVARSEL – Har du først taget trøjen på – så får du den ikke af igen. Den er meget lækker at have på! Den er utrolig elegant i udseendet og kan derfor nemt bruges til hverdagstøjet. Den er blød og vamset, selv efter et par vaske. Den holder dig varm og tør og jeg er sikker på min trøje forsat kommer til at ligge øverste i skabet, hvis den overhovedet når derind inden den bliver taget på.

Stjerner: 5 velfortjente stjerner 😉

Sammensættes med: … ALT. Sports, outdoor- og hverdagstøj. Jeg har prøvet det hele og det virker.

LUNDHAGS Ullto Crew Neck -⭐⭐⭐⭐⭐

Anmeldt af Trine Poulsen, alm. af bygning, normal str. M, 179 høj