LIFEVENTURE Luggage Scales | Digital Bagagevægt

249,00 kr.

Luggage Scales er udformet ergonomisk og designet med en gummibelagt overflade, der er behagelig at holde om. Du hægter blot den pågældende bagage på den integrerede krog, og få sekunder senere aflæses den præcise vægt i enten kilo eller pund. Bagagevægten er uhyre kompakt og letvægtig, hvilket gør den lille fikse model perfekt til at have med på enhver form for rejse.

På lager

Denne digitale bagagevægt fra Lifeventure er super enkel at bruge og særlig vigtig for at undgå unødvendige flyafgifter for overvægtig bagage.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)