LIFEVENTURE HydroFibre Trek Towel XL | Letvægts Håndklæde

279,00 kr.

Lifeventure præsenterer på billedet håndklædet Hydrofile. Hydrofile imponerer med sin lette vægt og fantastiske kompakthed, samtidig med at det besidder unikke hurtigtørrende egenskaber. Det tørrer hurtigere end noget andet håndklæde på markedet, hvilket gør det perfekt egnet til eventyrer og atleter i alle sine former. Det letvægtige håndklæde kan absorbere helt op til 5 gange sin egen vægt i vand og tørrer 15 gange hurtigere end et traditionelt håndklæde. Modellen er fremstillet i et behageligt blødt materiale, der er antibakteriel behandlet for at forhindre lugt.

  • Vægt: 130g
  • Dimensioner: 130×75 cm
  • Sammenpakket: 17x10x2 cm

På lager

Modellen leveres i en smart lille bæretaske, der gør det muligt at pakke håndklædet ned, så det næsten intet fylder. Hydrofile er en pålidelig rejsemakker, uanset hvilket eventyr du ønsker at tage på.

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)