LIFESYSTEMS Mountain SPF50+ Combi Stick | Solcreme & Læbesalve

99,00 kr.

Mountain SPF 50+ solcremestiften er en letanvendelig, svedafvisende, 2-i-1 solcreme og læbesalve, ideel til brug i stor højde. Cremen indeholder yderst effektive bredspektrede UV-filtre, der beskytter huden mod både UVA- og UVB-stråler. Påfør rigeligt på tør hud 30 minutter før soleksponering. Én påføring varer i op til 6 timer. Påfør igen hver 2. time i stor højde, områder med øget luftfugtighed, efter svømning eller brug af et håndklæde.

10+ på lager

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)