ISBJÖRN POWDER WINTER PANTS

POWDER winter pants er de perfekte overtræksbukser til daglig vinterbrug, også når der ikke er sne. Slidstærke og med to vandtætte ben lommer og en lille lomme på talje . Taljen er høj og med ikke-aftagelige elastiske seler. Buksen buet i ben og knæ for optimal bevægelsesfrihed og har også snelåse i slutningen af benene med knapper. .

PrimaLoft® polstret vinterkollektion for børn tilbyder alt hvad du behøver, når det kommer til komfort, ydeevne og kvalitet. Alt tøj er lavet af et bluesign® certificeret 2-lags materiale, med en membran, der modstår et vandsøjletryl af 15.000 mm og en fremragende ventilations kapacitet 15.000 gr / m2/24 timer. Tøjet er 100% søm forseglet og har vandtætte lynlåse fra YKK®. Sidst men ikke mindst, er vand repellenter finish (DWR) på de udvendige materialer 100% flourcarbon fri.

POWDER er foret og lavet til at holde dit barn tør og i termisk balance når vejret er under – 5 grader Celsius.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

• bluesign® product
•Material: 2L membrane, 15K/15K, 100% Nylon, 220g/m2, bluesign® BIONIC Finish Eco® DWR
•Padding: Primaloft® Black 60% recycled, 100% PES 100gr/m2

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)