ISBJÖRN HIGH ACTIVITY jacket

Denne ultratynde åndbare jakke er det perfekte ydre lag for de lidt større børn, der ynder løb og MTB cykling eller alt mulig andet, der giver høj puls og stiller krav til åndbarhed og komfort. Jakken er indrettet med en lynlås foran og en lomme til små værdigenstande på den nederste del af jakken. En god mængde af reflekser gør jakken trafiksikker . Ærmerne har en blød afslutning og jakken kan justeres i begge sider.

OBS: Billede i “Navy” og “Grey” mangler!

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Denne ultratynde åndbare jakke er det perfekte ydre lag for de lidt større børn, der ynder løb og MTB cykling eller alt mulig andet, der giver høj puls og stiller krav til åndbarhed og komfort.

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)