Fusion

Fusion hos Liestmanns.dk

Vi er officiel leverandør af Fusion produkter. Alt fra løbetøj, cykeltøj, triathlon og styrketræning. Fusion linjen giver dig den suverænt bedste oplevelse for din træning. Den giver maksimal komfort og åndbar. Alt dette er medvirkende til at øge din motivation til at træne hårdere og i længere tid. Du vil altid med vores Fusion linje opleve en komfort og beskyttelse på en helt ny måde. Hos Liestmanns.dk tilbyder vi en bred vifte af blandt andet løbetøj  fra Fusion til både mænd og kvinder. Vi ved alt for godt at det helt korrekte løbetøj er medvirkende til både motivation og resultater. Derfor har vi indgået et samarbejde med Fusion. Det gør det lettere for dig at vælge det bedst mulige løbetøj, da vi allerede har kvalitetstestet og fundet det bedste frem.

Gode råd til dit Fusion tøj

Det er i bund og grund fuldstændig ligegyldigt hvad du har på af løbetøj, cykeltøj og lignende når du dyrker motion. Når du cykler eller løber i 20 graders varme kan meget tøj være passende. Men ønsker du at få mest muligt ud af din træning og ønsker at træne på de alle tidspunkter, inklusiv regn, kulde eller kraftig sol og varme, så skal du have det bedste. Herfor fører vi løbende Fusion produkter. Disse produkter hjælper dig med at yde dit bedste – altid!

Fusion for miljøet

De fleste kender til mikro-plast og dens store konsekvenser. I dag bliver der produceret alt for mange varer. Det gør, at flere brands er nødt til at brænde produkter for at have plads op deres lagre. Fusion har taget aktiv stilling til dette. De har omstillet deres produktion til kun at producere aktuelle varer i mindre mængder. Det gør blandt andet at alle varer som sælges af officielle leverandører er høj-aktuelle. På samme vis køber de heller ikke store mængder ind og undgår derved et stort spild. Det betyder blandt andet at du som forbruger kan have bedre samvittighed ved at købe Fusion produkter her hos Liestmanns.dk. Varerne her på shoppen er i mindre mængder, men der skiftes ofte ud og holdes tilbud for at fylde lageret op med nye aktuelle varer.

Fusion løbetøj

Du har muligheden for at finde det nyeste løbetøj til kvinder – uanset om det er et par Fusion løbetights eller en lækker Fusion løbejakke. Det samme gør sig gældende for mænd. Her kan du samtidigt finde det nyeste til indenfor Fusion løbetøj. Her tilbyder vi både under- og overdele til begge køn. Vi opdaterer løbende vores sortiment så vi har de nye produkter tilpasset årstiden.

Sådan vælger du dit løbetøj

Sørg altid for at vælge løbetøj som passer til vejret – og klæd dig samtidig ikke for varmt! Vælg dit løbetøj med flere funktioner og lag. Tøjet skal være medvirkende til at transportere sveden fra et lag til et yderligere lag. Det skal herudover være åndbart og hurtigtørrende – Men bare rolig, alle vores produkter er nøje udvalgt herefter. Husk at pasformen har en stor funktionalitet. Vælger du løstsiddende tøj, så giver det en god ventilation samt bevægelsesfrihed. Men det skaber også en større vindmodstand. Tætsiddende tøj er medvirkende til at transportere sveden bedre og kan faktisk også have en markant muskelstøttende effekt. Vi går meget op i at løbetøjet skal leve op til vores egen forventning af kvalitet. Derfor fører vi kun de bedste produkter og skifter dem løbende ud, så de svarer til sæsonen.

Tilbud på løbetøj fra Fusion

Vi fører løbende forskellige tilbud fra Fusion her på shoppen. Vi udvider hele tiden vores sortiment efter ovenstående anvisninger. Dette betyder blandt andet at vi altid har høj-aktuelle produkter for sæsonen og naturligvis, efterspørgsel. Herfor har vi en løbende udskiftning på webshoppen, hvor vi fører rest- og oprydningssalg samt vores ugentlige tilbud: Se vores Rest- og oprydningssalg Se vores Ugetilbud