FUSION Womens SLi BIB Shorts | Ultralette Cykelshorts

SLi BIB er superlette highend cykelbukser med fantastisk funktionalitet. Let, elastisk materiale med 4-vejs stretch, giver optimal balance mellem kompression og komfort. Anbefales til cykeltræning samt -konkurrence og både indendørs og alle former for udendørs cykling.

  • Vandafvisende og hurtigttørrende SLi materiale sikrer lav vægt under alle forhold.
  • Tripple-Density siddepude med optimeret trykaflastning.
  • Silikonekant ved benafslutningerne.
  • Pude med høj elasticitet, åndbarhed og antibakteriel overflade.
  • Pudedensitet på 120 kg/m3 for optimal trykaflastning.
  • Figursyet til cykelposition.

Varenummer: 1027

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Gennemførte og komfortable SLi BIB Shorts fra Fusion i et elastisk og støttende materiale, der giver dig de bedste forudsætninger for at få en vellykket cykeltur. SLi BIB Cykelbukserne er blandt de letteste på markedet, hvilket er en stor fordel til brug ved højere hastigheder. Bukserne er konstrueret i vandafvisende og hurtigtørrende Sli materiale i en kombination af 71% polyamid og 29% elastan, så du roligt kan begive dig ud på din cykeltur uanset vejr.

Cykelshortsene giver en maksimal kompression på lår for at give dine muskler den støtte, der skal til for de kan yde sit bedste. Puden er en Tripple-Density siddepudde med optimeret trykaflastning, så puden former sig efter din facon, hvilket giver en optimal vægtfordeling. Ved afslutningen på lårene er bukserne udstyret med silikonekant, så bukserne bliver siddende behageligt og perfekt på låret uanset bevægelse.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Bib: 71% polyamid, 29% elastan

Pude-overflade: 85% polyester, 15% elastan

Temperatur:
10 til 30 grader
FUSION Womens SLi BIB Shorts | Ultralette Cykelshorts

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)