FUSION Womens Hot Recharge Tights | Til Hverdag og Afslapning

FUSION Womens Hot Recharge Tights er en hybrid af alt det bedste fra Hot Training Tights, Pure Yoga og Recharge Pants. Få sømme og et enkelt og diskret logo placering samt diskrete talje-lommer til telefon mv. gør, at du kan bruge Hot Recharge Tights som dine favorit leggings – både til hverdag og sport.

  • OEKO-TEX® certificeret metervare.
  • Aktivt svedtransporterende Compressor3 metervare.
  • Ekstra høj tajle med innovativ lomme, som giver mulighed for at medbringe telefon mv..
  • Tightsene i opkradset materiale, yder optimal bevægelsesfrihed.
  • Flatlock syninger.

Model: 1058

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Fusion Hot Recharge tights er dametights til hverdag, restitution og former for lavintensitetstræning. Fusion er mærket bag disse tights, hvor kombinationen af bevægelsesfrihed og komfort er altafgørende. Modellen er designet i en tætsiddende pasform med ekstra høj talje og opkradset materiale på bukserne inderside.

Fusion Womens Hot Recharge Tights er fremstillet i det lette, fleksible og åndbare OEKO-TEX® certificeret metervare uden tilsatte sundhedsskadelige stoffer.

Udseendet er enkelt og klassisk. Hot Recharge tights er tilmed syet med flade og få sømme, så du ikke lader dig genere.

Modellen besidder unikke svedtransporterende og hurtigtørrende egenskaber, der sørger for, at din hud altid kan ånde med stor effektivitet. Det tidsløse design gør Recharge Tights til dine foretrukne tights til træning såvel som i hverdagen.

Materiale:

74% polyamid, 26% elastan

Temperatur: 

-5°C til 15°C

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)