Fusion Womens C3 training top – super let og funktionel sleeveless top til alle former for fysisk udfoldelse – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Jeg har én i M og én i L. Jeg passer dem begge to. Jeg bruger ofte min L ved styrketræning, hvor jeg godt kan lide den ekstra længde L giver. Ellers er der ikke den store forskel på M og L – lidt mere stof og en smule mere plads ved armene.

Ligger du imellem to størrelser, vil jeg anbefale den store størrelse.

Svedtransport: God og komfortabel. Først hvis toppen bliver gennemblødt bliver den kold. Bliver du lettere våd eller sveder du lidt (fx styrketræning) bliver toppen ikke kold og klam at have på og den klistrer heller ikke til kroppen.

Pasform: God og løs pasform. Toppen er ikke tætsiddende! Den er løs, hvilket giver en optimal bevægelsesfrihed ved for eksempel styrketræning eller yoga. Den har ligeledes en tilpas længde, der gør, at du ikke ”skiller” på midten, hvis du tager hænderne over hovedet eller laver en kropshævning.

Anvendelse: Styrketræning, yoga, inderste lag ved udendørs cykling, gåture og lignende. Sommertop 😊

Materiale: Oeko-Tek, som er en dansk produceret metervarer, som Fusion bruger i mange af deres produkter. Materialet er blødt og lækkert, holder pasformen og farven vask efter vask efter vask.

Enkelt og uformelt design, men lækker og funktionel at have på.

Alder: Jeg har 2. Den ene er ca. 1.5 år gammel, den er anden er ca. 3 mdr. Begge i sort og jeg kan ikke se forskel på dem. Pasform, farve, stof og svedtransport holder stadig og er fuldstændig det samme på begge toppe, trods rigtig mange vaske af den ældste.

Slitage: Ingen synlig eller mærkbar slitage.

Alt i alt: Rigtig lækker træningstop, hvis du godt kan lide en løstsiddende model. Den er behagelig, nem at bevæge sig i, hæmmer ingen bevægelser og kan du lide Fusions træningstøj, så vil du også kunne lide denne her. Er du ikke bekendt med Fusions træningstøj, men elsker kvalitetstræningstøj til gode priser, så er denne top lige noget for dig. Man må ikke undervurdere at, lækkert træningstøj gør bare noget godt for træningsmotivationen.

Stjerner: 4 ud af 5

Sammensættes med:

Til styrketræning el. yoga: Fusion Yoga tights – den med høj talje – for mig er det et perfekt match. (Der ligger en anmeldelse af tightsene på hjemmesiden 😉)

Til løb eller træning generelt: Fusion tights generelt; multisport, long, run shorts, training shorts osv.

FUSION Womens C3 Training Top -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Trine Poulsen, alm. af bygning, 179cm høj.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *