FUSION Womens HP Bib Shorts | Cykelshorts med Høj Komfort

Rigtigt lækkre cykelshorts med gode seler og en pude tilpasset den kvindelige anatomi. Kan benyttes til både indendørs og udendørs træning. Modellen er udviklet i et materiale, der holder dig tør, komfortabel og din kropstemperatur i balance.

  • Aktivt svedtransporterende materiale.
  • Tripple-Density siddepude med optimeret trykaflastning.
  • Bløde overgange mellem siddepudens skumkvaliteter.
  • Silikone-belagte ben afslutninger.

Varenummer: 0143

OBS: Brug cykelbukserne under S3 LONG BIB SHORTS HER i de koldere måneder.

Denne vare er p.t. ikke på lager og er derfor ikke tilgængelig.

Fusion C3+ BIB shorts er et par komfortable og alsidige cykelshorts med smæk, som er specielt designet til den kvindelige anatomi. Cykelbukserne er at foretrække til sommerens mange varme cykelture, hvor modellens aktive svedtransporterende egenskaber giver kroppen rig mulighed for at ånde. Alternativt kan du bruge dem under S3 Long BIB Shorts i de koldere måneder.

Siddepuden er designet så den passer den kvindelige anatomi, hvilket tillader, at du kan sidde behageligt i sadlen under hele træningen eller konkurrencen. Med hjælp fra CNC-skæring får puden en glidende og blød overgang mellem materialerne, som forhindrer slidsår og optimerer trykfordeling og aflastning.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Strikket: 77% polyamid, 23% elastan

Temperatur:
10 til 30 grader

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)