FUSION Womens C3 BIB Shorts – en super lækker cykelshorts til kvinder, der er god både til indendørs og udendørs cykling – se dem her!.

Find cykelshotsene til mænd/unisex HER.

Størrelse (m/k/unisex):  Denne BIB er en kvindemodel, som jeg har i en str. M. De sidder og passer som de skal.

Svedtransport:

Udendørs: Shortsene har en god svedtransport, og flytter sveden fra huden/undersiden og ud af buksen. Den bliver ved normale danske ”sommertemperaturer” hurtigt tør igen, hvis de har været svedige eller våde. God og optimal. Som inderste lag ved koldere temperaturer, hvor et yderlag er påkrævet, er buksen med til at holde på varmen og bliver ikke kold og klam.

Indendørs: Ved kortere eller mindre intensive træninger er svedtransporten som ved udendørs brug – god og optimal. Ved hårde og meget svedige eller længerevarende træninger kommer svedtransporten lidt på prøve og buksen kan godt blive rigtig våd og klam og tørrer ikke igen. Buksen har et hvis limit, for hvor meget sved den kan absorbere og transportere væk. Der skal dog en del til eller være en længerevarende hård træning.

Pasform: Pasformen er god og tætsiddende. Buksebenene sidder tæt og godt til uden at stramme. Den laserskårede ben afslutning med silikonebelægning er jeg kæmpe fan af. Afslutningen er uden syninger og silikonen gør at buksebenene bliver siddende, hvor de skal, ikke glider op og er med til at holde resten af buksen på plads. Og så ser det bare fedt ud 😀

Selerne har en god længde til min højde og kropsbygning. De sidder tilpas uden at trække skulderne/ryggen ned og bredden på selerne er godt brede, så de ikke skarver eller er generende. Overgangen fra sele til buks er ligeledes meget behagelig og tynd, hvilket gør man ikke mærker den. Damemodellen har en højere talje/overgang og går på mig ca. op til navlen, hvilket jeg synes er lækkert, da man ikke skiller på maven, når man har almindelig cykeljersey på. Den høje talje er på ingen måde generende under cykling.

Puden i bukserne er god og behagelig. Tilpas tykkelse og et materiale, der former sig efter rytteren. Puden yder en god trykaflastning, selv efter mange timer i sadlen. Overgangen fra pude til buks er lavet godt og er sjældent generende. Ved enkelte længerevarende og meget svedige træninger synes jeg puden/syningerne ved overgangen kan mærkes, men er generelt ikke et problem, og kan lige så godt skyldes træthed af at sidde på sadlen 😉

Anvendelse: Primært træning, både inde og ude. Bruges både til lange og korte ture/træninger.

Er også enkelte gange brugt til cykelløb.

Materiale: Lækkert, blødt og komprimerende materiale i buksebenene.

Alder: Mine bukser er ca. 1.5 år gamle og bliver brugt 2-3 gange om ugen, hver uge, hele året.

Slitage: Ingen slitage eller slid selv efter rigtig mange vaske og km i sadlen. Kompressionen i buksebenene er intakt og elastikken/silikonen i afslutningen er heller ikke slidte. Pudens skum virker stadig trykaflastende og udvider sig selv igen efter brug eller vask.

Alt i alt: En rigtig god og holdbar cykelbuks til både træning og cykelløb. Det er en virkelig god buks til en rigtig fornuftig pris og man får meget god og holdbar cykelbib for pengene. En helt klar anbefaling herfra.

Et lille tip: Brug lidt vaseline el. bodyglide ved buksebensafslutningen, da disse ved længerevarende aktivitet kan skarve. Det kan undgås med vaseline.

Stjerner: 4 ud af 5

Sammensættes med:

Sommerturen: Fusion C3 cycling jersey og Power cycling socks CLX.

Vinterturen: Fusion S3 cycling jacket (fås både i sort og orange) evt. med Fusion C3 Hot LS cycling jersey. Ved de kolde og blæsende dage evt. Fusion SLi Shield torso.

FUSION Womens C3 BIB Shorts -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Trine Poulsen, 179cm høj, alm. af bygning.