FUSION Womens Hot Long Tights | Tykke og Bløde Vintertights

899,00 kr.

Føl dig komfortabel som aldrig før med Hot long tights fra Fusion til kvinder. Hot long tights fra Fusion er lange vintertights, der både kan benyttes til løb, anden træning eller afslapning derhjemme. FUSIONs nyeste design af disse vintertights er en genialitet. Det brede talje stykke giver en suveræn pasform, hvad enten tightsene skal bruges til træning eller afslapning.

  • Talje med bred komfort-konstruktion.
  • Optimal pasform og svedtransport.
  • Enestående FUSION lomme på siden og i lænden.
  • Opkradset metervare på bagsiden, som giver et tykkere, blødt materiale.
  • Produceret i Europa på Fusion.Factory.

Model: 0293

Du kan føle dig helt sikker i et par tights fra Fusion hvad angår gennemsigtighed. Fusions tights er fremstillet i et strækbart materiale, som dækker huden utrolig flot, så du ikke føler dig begrænset i din udfoldelse. De er desuden designet med en bred komfortkonstruktion i tajlen, hvilket giver en virkelig flot silhuet. På ydersiden af lårene og bagpå findes der lommer, hvor der er plads til nøgler, mobiltelefon eller andet, så du trygt kan have dine ejendele med på løbeturen samt høre musik, hvis det ønskes.

Med Hot long tights fra Fusion har du en buks, der vil lade dig være godt beskyttet og veltilpas mange år frem, så du kan fokusere på din træning.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
82% polyamide, 18% elastane

Temperatur:

-5°C til 10°C

Vægt N/A

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse: Højde (cm) Hofte (cm) Vægt (kg)
XS
162
88
53
S
166
94
58
M
170
100
65
L
174
107
71
XL
178
115
78
XXL
178
123
84