FUSION Technical Merino Neck Gaiter | Halsedisse

249,00 kr.

En luftig halsedisse skabt til træning og diverse udendørs aktiviteter i løbet af foråret, efteråret og vinteren. Denne halsedisse er fremstillet af merinould, naturens eget isoleringsmateriale, kombineret med stærk polyester for optimal strækbarhed og holdbarhed. De bløde og naturlige fibre, sammen med den perfekte temperaturregulering, gør halsedissen utroligt behagelig. Den holder dig varm, når kulden bider, og sørger for at du forbliver kølig, når temperaturen stiger.

 

På lager

Merinoulden har evnen til at absorbere store mængder væske uden at føles våd. Gør din udendørs oplevelse endnu mere behagelig med denne løstsiddende halsedisse.

Materiale: 45% polyester og 55% mulesing-free merinould

Varenummer: 1190

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)