FUSION Technical Merino Beanie | Teknisk Hue

249,00 kr.

En utrolig behageli hue fra Fusion med temperaturregulering lavet af en blanding af merinould og polyester. Denne behagelige hue er ideel til træning og andre udendørs aktiviteter i foråret, efteråret og vinteren. Merinould, naturens eget isoleringsmateriale, er her kombineret med styrkende polyester for at give et produkt med optimalt stræk. De bløde, naturlige fibre sikrer høj komfort og sammen med den effektive temperaturregulering holder huen dig varm i kulden og kølig i varmen. Derudover kan den optage en betydelig mængde væske uden at føles våd.

På lager

Materiale:
45% polyester og 55% mulesing-free merinouldFUSION Technical Merino Beanie | Teknisk Hue

Varenummer:1189

 

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)