FUSION SLi Tri Tights Pocket | Ultralette Tights med Lommer

580,00 kr.

Super lette, korte tights specielt udviklet til triatlon – både til konkurrence og træning. De er ekstremt lette og har en velsiddende pasform, som sikrer en ultimativ bevægelsesfrihed, uanset om du svømmer, cykler eller løber.

  • Super let vævet SLi metervare
  • Free-cut benafslutning med sublimationstrykte logoer
  • Blødt og elastisk fleeceskind
  • Kraftigt vandafvisende overflade
  • Fusion gel lommer på siderne
  • Unisex produkt, produceret i EU

 

Fusion Sli tri tights pocket er et par korte tights specielt udviklet til triatlon – både til konkurrence og træning. De er ekstremt lette og har en velsiddende pasform, der via sit fleksible materiale giver dig ultimativ bevægelsesfrihed, uanset om du svømmer, cykler eller løber.

Denne unisex-model er fremstillet i den komfortable og miljøvenlige Oeko-Tex® certificeret metervare, som yder en let kompression omkring lårene, der fremmer din præstation. Materialet er aktivt svedtransporterende, ventilerende og hurtigtørrende samt besidder en kraftig vandafvisende overflade.

Sli tri tights pocket er forsynet med blødt og elastiske fleeceskind, som sikrer en suveræn komfort i cykelsadlen. Udstyret med to gel-lommer i siderne med let adgang. Disse korte tights er syet med flade behagelige sømme.

Alle FUSION produkter er STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Modellen udgår foråret 2023

Materiale:
Vævet. 70% polyamid, 30% elastan

Temperatur:
10 til 30 grader

FUSION SLi Tri Tights Pocket | Ultralette Tights med LommerModel: 0172-1

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse: Højde (cm) Hofte (cm) Vægt (kg)
S
172
94
68
M
177
99
73
L
182
104
78
XL
186
110
83
XXL
188
117
88
XXXL
188
125
95