FUSION SLi Speed Suit | Super Teknisk Dragt

1.999,00 kr.

Alt i alt er dette den mest tekniske triatlondragt, der sikrer de bedste forhold for atleten, således, at DU kan yde dit bedste. Bruges til alle duatlon og triatlon distancer. Dragten er opdateret med nye Aero-ærmer, således man i endnu højere grad får den perfekte aerodynamiske dragt.

  • Super white metervare – høj solbeskyttelse.
  • Super black metervare – sportskompression.
  • Free-cut bånd i ærme- og benafslutning.
  • Tæt aero lomme på lænden.
  • FUSION-lommer på ben til energi.
  • Ykk lynlås på fronten.
  • Unisex produkt

Model: 0233

 

Fusion Sli Speed suit er den ultimative konkurrence dragt med korte ærmer til triatlon. Dragten er ekstremt let og har en tætsiddende pasform, der via sit fleksible og komprimerende materiale giver dig optimal bevægelsesfrihed, uanset om du svømmer, cykler eller løber.

Med fokus på øget sportskompression omkring lårene og ekstrem høj solbeskyttelse omkring overkroppen er denne unisex-model produceret i de Oeko-Tex® certificerede metervarer SuperBlack og SuperWhite. Begge materialer med formålet at fremme din præstation.

Sli Speed suit er effektivt svedtransporterende, ventilerende og hurtigtørrende med en kraftig vandafvisende overflade. Den bløde og elastiske fleecepude, som modellen er designet med, øger  komforten på cyklen markant. Udstyret med to gel-lommer i siderne med let adgang, aero-lomme på ryggen samt YKK lynlås på front.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Ben – Vævet. 71% polyamid, 29% elastan
Mave – Strikket, kædestol. 84% polyamide, 16% elastan
Overkrop – Strikket, kædestol. 78% polyester, 22% elastan

Temperatur:
10 til 30 grader

Læs anmeldelsen HER

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)