FUSION Sli Speed Suit – den perfekte kombination af en aerodynamisk dragt og den mest optimale Ironman-dragt – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Dragten ser lille ud, når man står med den i hånden, hvilket skyldes den kompression og stræk, der er i dragten. Lad dig endelig ikke skræmme af størrelsen, da dragten skal sidde HELT tæt. Jeg er 168 høj, vejer 61-63 kg og bruger en str. S, som er den størrelse jeg normalt bruger i sportstøj.

Svedtransport: Formidabel svedtransport! Den aktive svedtransport i stoffet gør, at man ikke får en kold start på cykeldelen efter at have været i vandet. Temperaturen føles hele tiden komfortabel og optimal – hverken for kold og ikke for varm. Den optimale lufttemperatur ved brug af denne dragt er 10-30 grader.

Pasform: Dragten sidder som limet på, og når først dragten sidder, så føles det som om, man intet har på. Især henover maven mærker man intet, da der ikke er nogen buksekant og derfor intet til at stramme. Der er god kompression i stoffet på lårene, hvilket er en god hjælp på de lange distancer.  Det nederste af buksebenet er lavet i noget tyndere stof med silikone på indersiden, der holder benene i dragten godt på plads. Dragten rykker sig ikke en millimeter når først, du har den på og gør, at du bare skal koncentrere dig om at give den gas.

Dragten har en lille fleecepude, som gør cykeldelen mere komfortabel og mindsker skravemærker, men samtidig ikke kan mærkes under løbet.

Anvendelse: Jeg bruger dragten til konkurrence indenfor triatlon. Den kan bruges på alle distancerne – også indenfor duatlon.

Der er to sidelommer på låret til opbevaring af gels, energibarer, vingummier osv. som holdes godt ind til kroppen af det elastiske mesh, som lommerne er lavet af. Det hopper altså ikke rundt under løbet. Desuden er der en lomme bagpå lige over lænden, som ligeledes er lavet i elastisk stof, der holder tingene helt ind til kroppen for at opretholde aerodynamikken.

Materiale: Materialet fås ikke bedre. Dragten er en af topmodellerne fra FUSION og er lavet med både høj solbeskyttelse, aktiv svedtransport og den er endda aero-optimeret. Alle syninger og sømme er så flade som muligt, og der er virkelig tænkt på detaljen. Når man tager den på, skal man være forsigtig. Pas på ikke at bruge neglene og ryk ikke for meget i stoffet.

Alder: Jeg har brugt dragten til én konkurrence og til flere træninger op til konkurrencen.

Slitage: Ingen slitage efter vask og pasformen holder.

Alt i alt: En formidabel dragt til triatlon/duatlon stævner der kan bruges af alt fra debutanten til den professionelle triatlet med flere års erfaring. Der er tænkt på alle detaljer, og der mangler ikke noget.

Stjerner: 5 ud af 5

Sammensættes med: Bruges alene – eller med sports bh under, da dragten er UNISEX

FUSION Sli Speed Suit -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Nadia Hovgesen den 07-12-2020.