Fusion S2 Løbejakke – jakken er til den dedikerede løber, der passer træningen HELE året rundt. Den er produceret i superelastisk 3-lags laminat og med høj åndbarhed.

Se dem til damer og herrer HER!

Størrelse (k): Jakken er en almindelig størrelse small, og der er stadig plads under jakken til en langærmet bluse. Jakken findes også til herrer – se den her!

Svedtransport: Jakken har en god svedtransport, men den kan have tendens til at blive lidt våd på indersiden, hvis jeg kun har t-shirt indenunder. Panelerne i ryggen/under armene sikrer god åndbarhed, svedtransport samt luftventilation, desuden kan man jo lyne jakken op fortil.

Pasform: Jakken har en rigtig god parform. Den sidder godt til i taljen og omkring skulder og hals, uden at været for stramt. Omkring hofterne er den tilpas løs til at den ikke hæmmer bevægeligheden. Sidepanelerne på ryggen/under armene sikrer en formidabel bevægelsesfrihed. Ved håndleddet er der et elastisk bånd, som gør at jakken sidder til, men alligevel nemt kan trækkes op.

Anvendelse: Jeg har primært brugt den til løb; både korte og lange ture. Senest brugte jeg den, da jeg løb 6 timers løb. Den har også været brugt til raske gåture med en langærmet uldbluse under.

Materiale: Jakken er syet i et meget fleksibelt, 3-lags materiale som er meget åndbart. På kravens inderside er der et blødere materiale, som også er svedtransporterende, så kraven bliver ikke kold mod halsen selv om den bliver fugtig. Jakken er vandafvisende, men ikke vandtæt.

Alder: Jeg har brugt jakken i ca. 3 måneder, ca. 2 gange om ugen til både lange og korte løbeture.

Slitage: Jakken er kun 3 måneder gammel pt. og ingen slitage at se.

 Alt i alt: Det bløde og fleksible materiale gør at jakken sidder tilpas tæt til kroppen. Jeg ved ikke noget værre end en løbejakke med for meget stof, som blafrer i vinden når jeg løber. Det er bestemt ikke tilfældet med den her. Reflekserne på jakken gør, at jeg føler mig tryg og sikker i trafikken på de mørke løbeture. Brystlommen gør det nemt at have f.eks. mobiltelefon eller dankortet med på løbeturen. Baglommen har plads til handsker, pandebånd, buff eller lignende. Alt i alt er jakken en af de mest behagelige løbejakker jeg har haft.

Stjerner: 5 ud af 5 stjerner

Sammensættes med:

Til løbeturen: Fusion C3 run headband, Lundhags womens gimmer merino Ltd T-shirt og Fusion C3 tights.

FUSION S2 Løbejakke -⭐⭐⭐⭐⭐ FUSION S2 Løbejakke -⭐⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Maja Kirstine Petersen d. 24-11-2020