Fusion S1 løbejakke – Lækker løbejakke med god, ergonomisk pasform. Vindtæt og vandafvisende materiale sikrer ekstra beskyttelse på løbeture i dårligt vejr – se den her!

Størrelse (m/k/unisex): Jeg har en str. S i damemodel, og den sidder som den skal. Den findes også til herrer – se den her!   

Svedtransport: Når man bruger jakken udenpå en langærmet trøje, er det som sådan ikke jakkens svedtransporterende evne der er for øje. Dog gør det blødere materiale i siderne, at man kan ånde i jakken, da den er ret vindtæt og vandafvisende. Jeg kommer ofte hjem fra en løbetur, hvor min inderste trøje er våd af sved, fordi jakken holder godt på varmen.

Pasform: Jakken sidder moderat til – den blafrer ikke i vinden, og sidder heller ikke stramt. Jeg synes bevægelsesfriheden og pasformen er god til løb. Ærmerne stoffer ved håndleddet, så når man løber er hænderne fri, hvilket er rigtig dejligt.

Jakken går lidt længere ned bagpå end foran, men dette er også blot rart når man ønsker god bevægelsesfrihed.

Anvendelse: Jeg bruger udelukkende jakken til løbetræning. Og den har været brugt til rigtig, rigtig mange! Jeg har brugt den både i hård frost med to lag under og i mildere temperaturer, hvor jeg kun har haft en T-shirt under. Så en rigtig god og brugbar jakke – også i regn, hvor den er let vandafvisende.

Materiale: Materialet er dejligt let og vind- og vandafvisende. De bløde paneler i siderne gør at ærmerne rammer mod dem når man løber, og ikke mod det øvrige stof, som nok kunne have gjort at jakken ville ”knitre” når man løb med den på. Der er en lille lynlåslomme ved brystet, hvor man kan have sine nøgler med på løbeturen. Derudover er der reflekser både foran og bagpå jakken.

Alder: Jakken er omkring 3 år gammel, og den er blevet brugt ca. 4 gange i ugen over denne periode, med undtagelse af sommerperioderne. Så det er rigtig mange gange, og jeg stadig lige så glad for den, som i starten.

Slitage: Faktisk er der ingen slitage på jakken. Heller ikke på hverken syninger, lynlås eller tryk. Dog kan det godt være, at den vandafvisende effekt er reduceret lidt med årene efter de mange ture i vaskemaskinen.

Alt i alt: En rigtig god løbejakke, der sidder som den skal, og holder vind og vand fra kroppen. Den er ikke helt optimal til ture i hård frost, men alt derudover – regn, blæst og kulde – er den virkelig behagelig og god, samtidig med at man bliver holdt tør og varm.

Stjerner: 4 ud af 5 stjerner.

Sammensættes med: Jeg vil på de koldere dage tage en C3 zip neck, og/eller merino ls under og dertil et par hot tights. På de lunere dage ville jeg have en C3 LS Shirt under et par alm c3 lange tights.

 

FUSION S1 Løbejakke -⭐⭐⭐⭐

Stjerneskalaen:

1: Udueligt! Ingen pasform el. svedtransport. Find noget andet.

2: Kan bruges – men andre alternativer foretrækkes.

3: Absolut godkendt. Småting som fx pasform el. svedtransport man skal være OBS på.

4: Lækkert! God pasform, størrelsessvarende, god svedtransport og lækkert materiale

5: Fantastisk! ”Må eje produkt”!

 

Anmeldt af Stine Bruunshøj