FUSION PWR Tri Tights Pocket | Udgået Farve

450,00 kr.

Komprimerende og super lette, korte triathlon tights med lommer på siderne – benyttes til konkurrence såvel som til træning.

  • Super elastisk og komprimerende PWR metervare.
  • Snor i livet for indsnøring og perfekt pasform.
  • Gel lommer på siden.
  • Free-cut benafslutning med logoer.
  • Blødt og elastisk fleeceskind.
  • Unisex produkt.

Model: 0145

Fusion PWR tri tights er et par korte tights specielt udviklet til triatlon – både til konkurrence og træning. De er ekstremt lette og har en velsiddende pasform, der med sit fleksible og komprimerende materiale giver dig ultimativ bevægelsesfrihed, uanset om du svømmer, cykler eller løber.

Øget fokus på kompression omkring lårene, er med til at fremme din præstation. Denne unisex-model er produceret i materialet kompressionslycra PWR der med den komfortable certificeret metervare Oeko-Tex®, er effektivt svedtransporterende, ventilerende og hurtigtørrende – med en kraftig vandafvisende overflade.

Den bløde og elastiske filtpude, som modellen er designet med, øger markant komforten på cyklen. Tightsene er udstyret med to gel-lommer i siderne, som giver let adgang til energi og er forsynet med justerbar snøre og elastik i livet. Disse korte tights er syet med flade behagelige sømme.

Alle FUSION produkter STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og derfor ikke indeholder skadelige stoffer.

Materiale:
Strikket. 75% polyamid, 25% elastan

Temperatur:
10 til 30 grader
FUSION PWR Tri Tights Pocket | Udgået Farve

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)

Størrelse: Højde (cm) Hofte (cm) Vægt (kg)
S
172
94
68
M
177
99
73
L
182
104
78
XL
186
110
83
XXL
188
117
88
XXXL
188
125
95