FUSION Mens SLi Tri Suit | Triathlon dragt uden ærmer

1.499,00 kr.

Ærmeløs dragt i superlet materiale og med blød fleecepude. På ryggen er der lynlås med lang snor, som gør den nem at få af og på – optimal til brug ved multisport konkurrencer. Anbefales til alle distancer i triathlon- og duathlon konkurrencer.
  • OekoTex certificeret SLi metervare, made in France.
  • Kraftig vandafvisende DWR behandling.
  • Sportskompression i lår.
  • Hvidt Polyester panel på bryst til evt. sponsortryk.
  • YKK lynlås på ryggen.
  • Blød og elastisk fleecepude.
Model: 0160

Fusion Sli tri suit er en multifunktionel dragt uden ærmer specielt udviklet til triatlon – både til konkurrence og træning. Træn op til den krævende disciplin, triatlon, i netop denne model, der sikrer dig ultimativ bevægelsesfrihed og solbeskyttelse, når du svømmer, cykler og løber.

Med fokus på naturlig bevægelsesfrihed, åndbarhed og øget komfort er denne unisex-model produceret i den Oeko-Tex® certificeret SLi metervare. Materialet er designet med øget sportskompression, der forbedrer ydeevnen og reducerer muskelvibrationer. Stoffets behandling med DWR skaber en kraftig vandafvisende overflade.

Denne dragt er effektivt svedtransporterende, ventilerende og hurtigtørrende. Den bløde og elastiske fleecepude, som modellen er designet med, øger komforten på cyklen. Udstyret med to gel-lommer i siderne med let adgang til proviant og med lynlås på ryggen.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Vævet. 74% polyamid, 26% elastan

Temperatur:
15 til 30 grader

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)