FUSION Mens C3 Zip Neck | Fusion Klassiker

699,00 kr.

Super lækker, langærmet trøje, i aktivt svedtransporterende materiale. Trøjen er med kort lynlås, til løbetræning og fitness og særdeles velegnet under S1 jakke eller S1 vest ved lidt koldere temperaturer.

  • Aktivt svedtransporterende – flytter sveden væk fra huden og fordamper hurtigt.
  • Kort YKK lynlås.
  • Bløde flatlock sømme.
  • Refleks transfers på lænden.

Fusion er brandet bag denne komfortable langærmede C3 Zip Neck løbetrøje, som egner sig perfekt til aktivitet i naturen, til træning og hverdag. Løbetrøjen er designet i en moderat tætsiddende model med kort lynlås og en halvhøj krave.

Modellen er syet med flade og komfortable syninger og forsynet med synlige reflekser. Trøjen har en god elastisk pasform, som gør sig godt som vest eller jakke særligt i de milde overgangsmåneder. Modellens høje kvalitet sørger for at holde overkroppen varm trods trøjens tynde materiale.

Alle FUSION produkter er “made in EU” og STANDARD 100 by OEKO-TEX® certificeret produkt – Det betyder at alle komponenter både metervarer, tråd, transfers, lynlåse, elastik, etiketter m.m. er testet og godkendt i hht. standarden og indeholder derfor ikke skadelige stoffer.

Materiale:
Rundstrik. 80% polyamid, 20% elastan

Temperatur:
0 til 15 grader

Varenummer: 0166

Dag til dag levering

  • Ordrer afgivet inden kl. 13:00 på hverdage afsendes samme dag.
  • Gratis fragt ved køb over 599,- kr.
  • Gratis afhentning i vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, fra kl. 8:00-15:00

 

Gratis ombytning og 60 dages fortrydelsesret

Du kan altid returnere eller bytte din ordre inden for fristen på 60 dage. Vi bytter gratis din vare til en anden størrelse, farve, et andet produkt eller tilgodebevis.

Retur/ombytning foregår via vores returportal. Bemærk at vi fratrækker kr. 49,- hvis du benytter vores returlabel til ordrer der ønskes refunderet.

Du er velkommen til at aflevere en returvare i vores showroom eller sende den for egen regning, hvis det er billigere for dig.

 

Brug for hjælp?

Har du spørgsmål til en vare, til forsendelse eller brug for hjælp til andet? Så kontakt os endelig på enten mail eller tlf.

Vores showroom på Industrivej 19, 8260 Viby J, har åbent kl. 8:15 - 15:00 på hverdage (fredage til kl. 14:30)